УКР РУС

Коваленко: Про відхід Тейшейри в "Шахтарі" взагалі ніхто не згадує

18 квітня 2016 Читать на русском

20-річний півзахисник "Шахтаря" Віктор Коваленко розповів про свою регулярну гру в основному складі команди і порівняння з Алексом Тейшейрою.

"Мені почали більше довіряти, і мене це дуже тішить. У кожному матчі я намагаюся виправдовувати довіру тренерів. Мені гріх скаржитися, на полі мене помічають і я вдячний команді за таку довіру. Думаю, те ж саме скаже і Макс Малишев, який в цьому році теж почав грати в "основі".

З Факундо Феррейрою мені зручно грати. Я вловлюю практично всі його хибні рухи і в більшості моментів його розумію.

Згідний, що в моїй грі ударів повинно бути більше, але не завжди виходить підлаштуватися під зручний постріл. Повинна бути впевненість, що влучиш в ціль, тому я намагаюся більше грати на партнерів.

Порівняння з хавбеком "Ман Сіті" Кевіном де Брюйне? Спочатку не надавав цьому ніякого значення, а останнім часом про це все частіше говорять. Значить, ми дійсно чимось схожі. Зовні.

Я мав стати заміною Алекса Тейшейри? Та я про це особливо не думав. Завжди говорив, що не хочу бути чиєюсь копією. Хочу бути самим собою. Втім, тиску особливого і не було. Зараз про відхід Алекса в команді взагалі ніхто не згадує", - сказав Коваленко у розмові з "Командою".

Коноплянка і компанія. Що пов'язує "Севілью" і український футбол?