УКР РУС

Коваль: Коли "Бешикташ" підписав Бойка, зі мною вже не спілкувалися

8 листопада 2016 Читать на русском

Голкіпер "Динамо" Максим Коваль розповів про період своєї кар'єри в Данії та про можливі варіанти зміни прописки в Туреччині.

"Багато чому мене навчив в Данії мій тренер воротарів – Ларс. Він був мені не просто наставником. Весь час підказував, дзвонив перед грою, дізнавався, як справи. Ми спілкувалися не як тренер-воротар, а як друзі. Коли тренер твій друг – це дуже важливо.

Він мені допомагав в тренувальному процесі. Найголовніше для воротаря – вибір позиції. Як і в Києві, ми робили акценти на ловлі м'яча, багато часу приділяли грі ногами. Вважаю, що проведений час в Данії був дуже хорошим. Хоча були всякі нюанси з головним тренером.

Коваль: Готовий на все, аби стати першим у "Динамо"

Чи були інші варіанти, окрім "Динамо"? Був варіант з московським ЦСКА. Але коли тобі дзвонить президент київського "Динамо" і пропонує тобі тут грати, то тут всі питання відпадають. Коли підписував контракт, то мені було без різниці, яка у мене зарплата. Ні про що не думав – хотів скоріше поїхати на базу.

Англія? В АПЛ я ніяк не міг переїхати, бо не грав за збірну належної кількості матчів. А що стосується Туреччини, то взимку на мене виходив один агент з "Бешикташа". Але вони тоді вибирали між мною, Манданда, Бойком і Габуловим. А коли вони підписали Дениса, то зі мною вже більше ніхто не спілкувався", – сказав Коваль.

Ярмоленко і Коваль знялись у кліпі на пісню про Київ

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях