УКР РУС

Ковачич: Хто вірить в Ісуса, той не боїться диявола

23 лютого 2013 Читать на русском

Новачок "Інтера", хорватський півзахисник Матео Ковачич напередодні міланського дербі, яке відбудеться 24 лютого в рамках 26-го туру італійської Серії А на стадіоні "Сан-Сіро", зізнався, що не відчуває страху перед "Міланом".

"Мені не потрібно розповідати про дербі, достатньо тільки побачити його по телевізору, щоб зрозуміти, що це найважливіший матч в Італії. Якщо ви любите футбол, як люблю його я, ви живете заради таких матчів. Вас не долає занепокоєння, ви просто хочете вийти і зіграти. я завжди віддаю всі сили заради команди, хоча розумію, що я ще молодий, і у мене ще все попереду.

Вся команда спостерігала за грою "Мілана" з "Барселоною". Зізнаюся, я був впевнений, що каталонці переможуть, але "Мілан" провів фантастичний матч. Думаю, що проти нас вони будуть грати в менш оборонний футбол. Помилкою буде думати, що в їхньому складі небезпеку представляють лише Балотеллі і Ель-Шаараві.

Знаю, що "Дияволи" - прізвисько "Мілана", але той, хто вірить в Ісуса, не може боятися диявола (посміхається)", - цитує 18-річного гравця італійська преса.