УКР РУС

Коулмен: Нас очікує ще один складний тест

30 червня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної Уельсу Кріс Коулмен сподівається, що його команда покаже гідну гру проти Бельгії та вийде в півфінал Євро-2016.

"Не потрібно применшувати важливість цієї гри. Ми маємо намір підійти до неї з усією серйозністю, як і до кожного попереднього матчу. Нас очікує ще один складний тест, але ми раді бути тут. Необхідно грати так, як у всіх попередніх матчах, які принесли нам путівку в чвертьфінал.

Всередині команди є серйозний тиск, оскільки всі хочуть продовжувати турнір в тому ж дусі. Перемоги давалися нам різною ціною і різними способами. Бельгійців по праву називають однією з кращих збірних Європи, і в двох останніх відбірних турнірах ми провели з ними чотири матчі. Але зараз все по-іншому, і підготовка має ключове значення.

Будь-якій команді потрібні лідери, але у нас в роздягальні чудова атмосфера. Ешлі Вільямс – наш капітан. Травми плеча завжди дуже неприємні, але лікарі виконали фантастичну роботу і поставили його на ноги. Дуже здорово, що він нам знову допоможе", – цитує Кріса Коулмена офіційний сайт УЄФА.

Бейл: На мою честь перейменували місто в Уельсі