УКР РУС

Костюк: У Шевченка є всі передумови, щоб стати успішним тренером

29 вересня 2018 Читать на русском

Старший тренер Динамо U-19 Ігор Костюк вважає, що у збірну України під керівництвом Шевченка чекає світле майбутнє.

"Ми з Андрієм познайомилися в школі Динамо, де разом починали. На зборах жили в одній кімнаті, дружили. Тому і на полі в нашій команді було повне взаєморозуміння. В Динамо були зібрані всі талановиті хлопці, і тільки потім вже в процесі дорослішання Андрій став серйозно додавати і рости в своїй майстерності. Всього, чого він досяг, він домігся своєю працею і завдяки характеру. Він відбувся як футболіст, реалізував себе як батько чотирьох дітей.

Мілан привітав Шевченка з Днем народження відео з 10 найкращими голами українця

Думаю, що у нього є всі передумови, щоб стати таким же успішним тренером. Завдяки своєму максималізму він не побоявся прийняти головну команду країни. Можна говорити, що у нього ще не так багато тренерського досвіду, але, найголовніше, що поряд з ним серйозні і професійні помічники, з якими він разом працює в правильному напрямку.

Зараз у збірній йде зміна поколінь. В команду приїжджають хлопці з європейських чемпіонатів, у них вже інший спосіб мислення. Якщо раніше говорили, що ми не можемо домогтися успіху в Європі через те, що у нас інший менталітет, то зараз вже кордони відкриті, багато вітчизняних футболістів грає в солідних європейських чемпіонатах. Впевнений, з тим підбором виконавців, який зараз є в національній команді, у збірній є хороше майбутнє", – розповів Костюк для Команда№1.

Зазначимо, що сьогодні Андрій Шевченко святкує свій 42-й День народження.

Шевченко: Розслаблятися ще рано, але було приємно почути схвальні відгуки про збірну від іноземних спеціалістів