УКР РУС

Костянтин Кравченко: Дніпро хотів позбутись мене, тому я перейшов у Шахтар

9 березня 2018 Читать на русском

Екс-півзахисник Дніпра Костянтин Кравченко розповів про свій скандальний перехід у Шахтар 10 років тому.

Костянтин Кравченко в інтерв'ю FootBoom розповів про свій трансфер з Дніпра до Шахтаря в 2008 році. Тоді гірники виклали за гравця 5,5 мільйонів доларів.

"Я хочу розповісти правду, щоб уболівальники знали і не називали мене зрадником, як було колись. Дніпро насправді не хотів мене залишати в клубі, у них був варіант з обміном мене на гравця Динамо, не буду називати його прізвище. Однак переговори зайшли в глухий кут, Шахтар зробив пропозицію, скориставшись пунктом в контракті, згідно якого я міг піти за певну суму.

"Гірники" готові були заплатити ці гроші, я погодився. Дніпро хотів позбутися мене, керівництво не розраховувало на мене більше. Так чому в такій ситуації я не можу сам вибрати собі клуб, де продовжу кар'єру? Я і не хотів нікуди йти, мене все влаштовувало в Дніпрі, із задоволенням залишився б. Але мені чітко дали зрозуміти, що я не потрібен клубу", – розповів Кравченко.

"Ну как же так, йолькі-палькі, как не стидно, Ви же дінамовєць". Михайло Коман – легендарний форвард Динамо, який тричі забивав Яшину рукою