УКР РУС

Костевич про матч Хорватія – Україна: Нам не варто принижуватись

22 березня 2017 Читать на русском

Захисник "Леха" розповів "Футбол 24" про свої очікування від найближчого матчу збірної України у відбірковому циклі ЧС-2018.

"Не можу сказати, що Хорватія – фаворит, – вважає Володимир Костевич. – Звичайно, там є багато футболістів, які виступають у топ-чемпіонатах. Але шанси обох команд – рівні. Більше того, не тільки про нічию потрібно думати, як про позитивний результат для нас, а й спробувати здобути перемогу.

Кажуть, що чимало наших хлопців не мають ігрової практики. Проте з іншого боку це буде для них додатковою мотивацією. Вони захочуть довести, що не грають лише через прикрий збіг обставин. Наші збірники багато років грали на високому рівні, і я не думаю, що за короткий період можна розгубити майстерність. Тож не варто принижуватись і казати, мовляв, наш максимум – зачепитися за нічию".

Читайте повну версію інтерв'ю "Футбол 24": "Коли тебе підтримують 40 тисяч глядачів – виростають крила". Володимир Костевич – про шанси збірної України, чемпіонство з "Лехом" і любов до "Карпат"

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Хорватія – Україна: квитки для українців надійшли у продаж – умови придбання. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко визначився з остаточним списком гравців на матч. Наша збірна прибула в Австрію, де вже провела тренування. Лаос – головний арбітр матчу.

, а також у Viber