УКР РУС

Коста-Рика заробить 20 мільйонів після перемоги над Нідерландами, нова афера з Неймаром

4 липня 2014 Читать на русском

Огляд цікавих новин дня - коротко в одному місці.

 

Ребров обговорить з Суркісом підсилення складу "Динамо"

Вукоєвіч залишається, а на команду очікує підсилення. Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров спростував чутки, стосовно продажу хавбека команди у "Бурсаспор" за 400 тисяч доларів. Крім того, днями фахівець обговорить із президентом клубу Ігорем Суркісом питання стосовно нових кадрів.

Єврокубкові матчі "Шахтар" хоче проводити в Україні

"Шахтар" хоче грати перед українськими уболівальниками. Учора в ФФУ повідомили, що у зв'язку з ситуацією в країні матчі Ліги чемпіонів "Шахтар" проводитиме у Бухаресті. Однак гендиректор "гірників" Сергій Палкін спростував цю інформацію. Груповий етап головного клубного турніру Європи стартує 16-го вересня.

За перемогу над голландцями в 1/4 фіналу Коста-Рика отримає 6 млн доларів

Додаткова мотивація для Los Ticos. Команда Коста-Рики отримає 6 мільйонів доларів преміальних, якщо обіграє збірну Нідерландів у чвертьфінальному поєдинку Чемпіонату світу, повідомляє Globo. На даний момент команда уже заробила 14 мільйонів доларів.

Збірна Росії не отримає преміальних за виступ на Мундіалі

А от у кишенях Фабіо Капелло і компанії гуляє вітер. Футболісти та весь персонал збірної Росії залишаться без преміальних за участь на Мундіалі. Про це заявив президент Російського футбольного союзу Ніколай Толстих.

Батька Неймара підозрюють у незаконній реалізації квитків на матчі ЧС

Грошей у родині Неймара забагато не буває. За інформацією іспанського видання AS, поліція підозрює батька форварда збірної Бразилії у незаконному розповсюдженню квитків на матчі Чемпіонату світу. Шахрайські операції ніби-то щоденно приносять Неймару-старшому та його компаньйонам близько 300 тисяч євро.