УКР РУС

Косовський: Один на полі віддається, а інший перед суддями руками розмахує

15 грудня 2011 Читать на русском

Останній матч "Динамо" на стадіоні ім.Лобановського проти "Маккабі" в ЛЄ деякі з ветеранів клубу дивилися в одному з італійських кафе столиці.

Там відбулася вечірка "Закриття футбольного сезону". Основним хітом програми був символічний тоталізатор на останній матч киян в груповому турнірі ЛЄ. І хоча практично всі пророкували перемогу "Динамо", в підсумковий вихід команди Юрія Сьоміна до 1 / 16 фіналу ЛЄ ніхто не вірив.

"Що тут гадати?" Динамо "не пройде. Пишіть, 2:0", - дав свій прогноз Олег Саленко. Також 2:0 назвав Іван Яремчук. Віталій Косовський ставив на 3:1, а Дмитро Михайленко назвав рахунок 3:0. У результаті ближче всіх до перемоги виявилися гостя вечірки Наташа, яка назвала рахунок 2:3, і один з провідних Микола Васильков - 4:3. Проте приз, сертифікат на 5000 грн від закладу, так нікому і не дістався.


Розходилися, правда, не в кращому настрої.

наєте, я не коментатор, красиво говорити не вмію. Та ви й самі все бачили. Як можна розраховувати на перемогу, якщо один "здихає" на полі, віддаючи всі сили, а інший розмахує руками перед арбітром і підводить всю команду", - підсумував рахунок матчу Віталій Косовський.