УКР РУС

Україна переграла Косово і зрівнялась за очками з Хорватією

6 жовтня 2017 Читать на русском

Збірна України перемогла Косово у 9 турі відбору до ЧС-2018. Огляд матчу читайте на сайті Футбол 24.

Голи у зустрічі забивали Леарт Пакарада та Андрій Ярмоленко. 22-річний захисник клубу 2-ї німецької Бундесліги відправив м'яч у власні ворота після ідеальної подачі Євгена Коноплянки зліва. Ярмоленко відзначився під завісу гри.

Косово – Україна: Марлос дебютував за збірну, Кравець і Ордець не зіграють проти Хорватії

Збірна України свій перший момент створила після косоварів. Рашица пройшов 3-х гравців лінії оборони, але не дуже сильно вдарив з-за меж штрафного. І відразу ж Коноплянка у фірмовому стилі змістився зліва в центр і міцно пробив – Уйкані кулаками впевнено відвів загрозу. Гармаш ударом з кількох метрів не влучив у ворота – довелось дотягуватись і було незручно. Чого не скажеш про його одноклубника. Коноплянка пробив здалеку, Уйкані перевів у стійку, а Кравець, залишившись перед порожніми воротами ударом у дотику відправив снаряд значно вище.

Над небом албанського Шкодера знову затягнув рясний дощ, через який матч міг і не відбутись. А відразу по перерві вийшов новоявлений українець Марлос. Етнічний бразилець відразу прибрав м'яч до ніг та виконав кілька корисних дій, зокрема, заробляв штрафні удари для збірної України.

А під завісу гри Андрій Ярмоленко забив свій 6-й гол у відборі ЧС-2018. Вінгер Борусії використав скидання Степаненка і з розвороту ефектно поклав м'яч під поперечку.

Україна набирає 17 очок. Хорватія після осічки з Фінляндією має стільки ж, але випереджає українців за різницею голів. Ісландія лідирує, набравши 19 балів, а на фініші грає проти Косова. Відтак в останньому турі збірну України вдовольнить лише перемога над хорватами.

Відбір ЧС. Група I, 9 тур

Косово – Україна – 0:2

Голи: Пакярада, 60 (авт.), Ярмоленко, 88