УКР РУС

"Кошовий привезе бідон горілки, а Козловський – фуру пива": Поворознюк – про коментаторський дебют і мільйони для ЗСУ

29 травня 2022 Читать на русском

Президент Інгульця Олександр Поворознюк поділився враженнями від коментування фіналу ЛЧ 2021/22.

Як відомо, Поворознюк у парі з Романом Бебехом коментував матч Ліверпуль – Реал на MEGOGO. Тепер же президент Інгульця розповів, що завдяки цьому Збройні Сили України отримають непогану фінансову допомогу.

Поворознюк у прямому ефірі емоційно радів голу Реала в фіналі ЛЧ – відео 18+

"Хлопці, заспокойтеся трохи, воно мені нах*й не потрібне. Я просто готовий робити все, щоб зібрати гроші на допомогу ЗСУ. Знаєте, скільки ми зібрали вчора? 2,7 мільйона гривень. Це мене радує! Готовий брати участь у всьому, де можна заробити на потреби ЗСУ.

Звісно, кайф від коментування отримав. Але найбільший кайф отримав від того, що нам вдалося заробити 2,7 мільйона для ЗСУ. Атмосфера в студії була чудовою, все пройшло добре. Чи варто ще мене чекати у коментаторському кріслі? Якщо це буде на користь українській армії, я готовий брати участь, у чому завгодно.

З Жекою Кошовим ми посперечалися на бідон Фінляндії, а з Козловським – на фуру пива. Вони ставили на Ліверпуль. Виграш заберу, коли ми переможемо! Кошовий привезе на площу Петрового бідон горілки, а Козловський – фуру пива, і відзначатимемо перемогу. Як тільки ми переможемо, приїжджайте, бухатимемо тиждень", – цитує Поворознюка FanDay.

"Хто, якщо не я?": грав за Шахтар і в Гельзіна, жартував з Аїлтоном та Гамулою – тепер б’є окупантів під Слов’янськом