УКР РУС

Корзун: В Україні набагато більше людей, які люблять футбол, ніж у Білорусі

4 листопада 2016 Читать на русском

Нікіта Корзун, опорний півзахисник київського "Динамо", розповів про різницю відвідуваності матчів у Білорусі та Україні, а також про виклик до збірної і свою адаптацію в Києві.

Про відвідуваність матчів у Білорусі і Україні

– Як на мене, в Україні набагато більше людей, які люблять футбол. Принаймні, якщо брати до уваги відвідуваність матчів, на матчах київського "Динамо" в усіх містах збирається більше людей, ніж на поєдинки мінського "Динамо" в Білорусі.

Про інтерес до київського "Динамо" в Білорусі

– З тих часів, коли за "Динамо" грали білоруси Хацкевич і Белькевич, до цієї команди був великий інтерес в нашій країні. Але, відверто кажучи, ніколи не уявляв собі, що сам можу опинитися в Києві. У дитинстві, як і багато моїх ровесників, мріяв грати за клуб на кшталт "Мілана".

Про збірну

– Я б не називав себе основним гравцем збірної, адже провів у складі національної команди лічену кількість матчів. Для мене виклик в збірну – це скоріше винагорода за хорошу роботу в клубі.

Про адаптацію в київському "Динамо"

– Спочатку мені було непросто. Знадобився певний час на те, щоб підлаштуватися до нових вимог. У мінському "Динамо" ми грали по абсолютно іншій тактиці. Але тренерський штаб на чолі з Сергієм Ребровим приділяє багато уваги і часу теоретичним заняттям, тому мені, хоч і не так швидко, але все ж вдалося зрозуміти структуру гри, свої функції в цій структурі, а згодом – і навчитися робити на полі те, що від мене вимагають тренери", – сказав Корзун в інтерв'ю клубному журналу "Динамо".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Корзуна в "Динамо" навіть футболістом не називають, – Хацкевич