УКР РУС

Корзун: "Бешикташ" захоче потішити своїх вболівальників в рідних стінах

27 вересня 2016 Читать на русском

Гравець "Динамо" Нікіта Корзун поділився своїми сподіваннями від майбутнього матчу Ліги чемпіонів проти "Бешикташа".

"Вирушаємо в Стамбул з хорошим настроєм. Цьому посприяв недавній поєдинок з "Олімпіком" в чемпіонаті України, в якому нам вдалося здобути впевнену перемогу. Тому в Туреччину їдемо за перемогою. Ми постараємося здобути три очки, щоб далі впевнено почувати себе в групі.

Що стосується нашого суперника, то "Бешикташ" – дуже серйозна команда, яка демонструє комбінаційний футбол. У складі турецького гранда є багато індивідуально сильних гравців. У зв'язку з цим, нам потрібно постаратися позбавити їх вільного простору. Також відзначив би, що гравці "Бешикташа" виконують велику кількість довгих передач. Зрозуміло, тренерський штаб вказав нам на сильні і слабкі сторони суперника.

Для "Бешикташа" це буде перша домашня гра в груповому раунді, тому вони захочуть потішити своїх вболівальників хорошою грою і результатом. У свою чергу, глядачі будуть гаряче підтримувати свою улюблену команду. Проте, впевнений, для нас це не буде проблемою. Думаю, на стадіоні буде прекрасна атмосфера", – сказав Корзун.

Нагадаємо, матч Ліги чемпіонів "Бешикташ" – "Динамо" відбудеться у середу, 28 вересня. Початок трансляції о 21:45, стало відомо, де дивитися і хто коментатор. УЄФА вже назвав арбітра матчу. Що цікаво, перед поєдинком з киянами "Бешикташ" вирвав нічию у "Галатасарая".

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях