УКР РУС

Королівський хід від королівської команди. "Ейбар" - "Реал" - 0:4. ВІДЕО

22 листопада 2014 Читать на русском

"Галактікос" продовжують впевнено крокувати до свого чергового чемпіонства, розчавивши на виїзді скромний, але міцний "Ейбар".

"Реал" з перших хвилин кинувся до воріт суперника, однак після кількох атак у виконанні "мадридистів" баски відповіли досить гостро: Ману в карному не зміг влучити по м'ячу після вкидання з ауту. Мав можливість відзначитись і Капа, коли пробивав з-за меж карного, однак сфера проходить повз.

На 16 хвилині небезпечно зі штрафного пробивав Бейл, однак Ірурета з останніх сил зумів відбити. Згодом у "Реала" було ще кілька нагод, проте щось цікаве вони собою не являли. Але слід відзначити, що під час однієї з атак стався досить неприємний епізод для "Ейбару" - після зіткнення у своєму карному Абрахаму знадобилась допомога.

На 23 хвилині "зіркові" все ж таки домоглися свого: після непоганого розіграшу у чужому штрафному майданчику Хамес влучає в порожні ворота. На це баски відповіли досить цікавою швидкою контратакою, однак Касільяс ногою зумів відбити удар Сауля. Проте "реалісти" не знітилися та продовжили насідати на ворота басків: непогані можливості мали Рамос, котрий не дотягнувся, та Бейл, котрий небезпечно пробивав з лінії карного. І вже на 44 хвилині прийшов час Кріштіано - після шаленого удару кулястий залітає у ближній кут воріт Ірурети.

Другий тайм розпочався з атак у виконанні гравців "Реала". Однак, після обрізки мадридського захисту біля своїх воріт одразу ж небезпечно пробив Ману - неточно. На це "Реал" відповів кількома небезпечними моментами, серед яких варто відзначити удар головою Рамоса у воротарському, який у фантастичному стрибку відбив Ірурета. Але заради справедливості слід сказати, що був офсайд.

За кілька хвилин під час швидкої контратаки "галактікос" зуміли створити вишукану комбінацію, однак на завершальній стадії Іско забракло трохи влучності. Чого не скажеш про Бензема, котрий після прострілу від Хамеса вбиває кулястого у сітку - 0:3

А вже на 82 хвилині після удару зі штрафного від Роналду у своєму карному рукою грає Альбентоса - пенальті, яке успішно реалізовує все той же Кріштіану. Згодом за старання доля могла винагородити "Ейбар", однак не судилося - дуже красиво ножицями пробивав Лекіч, але м'яч летить над поперечкою. Далі гра пішла до свого логічного завершення: господарі хоч і намагалися забити гол престижу, проте, схоже, подумки змирилися з поразкою.... А "Реал"... А що "Реал"!? Чергова красива перемога та фантастична гра у виконанні CR7.

 

"Ейбар" - "Реал" - 0:4

Голи: Хамес, 23, Роналду, 44., 83, Бензема, 70