УКР РУС

Король Даніло і маг Вернидуб. "Зоря" - "Дніпро" - 3:0. ВІДЕО

1 грудня 2013 Читать на русском

Луганська "Зоря" у своєму останньому матчі перед зимовими канікулами розгромила "Дніпро".

На початку матчу команди діяли дуже прямолінійно. Важке поле і погодні умови не дозволили гравцям обох команд демонструвати свої козирі в атаці. Головну ставку суперники зробили на стандарти, однак велика кількість кутових і штрафних не дала результату. Наприкінці тайму команди обмінялися моментами. На удар Малишева відповів Джуліано. З тим і пішли на перерву.

У другій 45-хвилинці гра помітно пожвавилася. "Дніпро" почав залишати вільні зони на своїй половині поля. На 68-й хвилині Каменюка з правого флангу прострілив на Ліпартію, удар грузина заблокував захисник, м'яч відскочив до Даніло і бразилець розстріляв ближній кут воріт Бойка. Через 5 хвилин Даніло зробив дубль. Він потужно вистрелив з дальньої дистанції, не залишивши шансів Бойкові. Коли "Дніпро" пішов у ва-банк, "Зоря" забила втретє. Ідеальна контратака господарів: Каменюка на правому фланзі обіграв Коноплянку і прострілив на Болі. Той з двох метрів одним дотиком вразив ворота Бойка. "Дніпро" міг забити гол престижу, однак Селезньов не реалізував пенальті.

"Зоря" - "Дніпро" - 3:0

Голи: Даніло (68, 73), Болі (87).

"Зоря": Сантіні, Ярмаш, Каменюка, Вернидуб, Гордієнко, Грицай, Малишев (Білий, 92), Хомченовський, Даніло (Худзік, 83), Ліпартія (Любеновіч, 71), Болі.

"Дніпро": Бойко, Мандзюк, Канкава, Джуліано, Коноплянка, Селезньов, Чеберячко, Стрініч (Калініч, 70), Ротань, Федецький, Матеус.

Попередження: Грицай, Чеберячко, Стрініч, Вернидуб, Федецький, Ярмаш, Любеновіч.

Вилучення: Чеберячко (друга жовта)