УКР РУС

Корнєв: Альтман дав зрозуміти, що на мене більше не розраховує

23 листопада 2011 Читать на русском

Андрій Корнєв розповів деталі розірвання контракту із сімферопольським клубом.

- Звичайно, рішення залишити "Таврію" далося мені нелегко, - зізнався в інтерв'ю клубній прес-службі футболіст. - Я звик до міста, мене абсолютно все влаштовувало в клубі. Але так склалися обставини, що я змушений піти. Вже попрощався з хлопцями, з почесним президентом "Таврії" Сергієм Володимировичем Куніциним ...

- Якщо не секрет, що це за обставини?
- Напередодні гри з "Волинню" у мене відбулася розмова з головним тренером "Таврії" Семеном Альтманом. Семен Йосипович дав зрозуміти, що надалі, скажімо так, на мене більше не розраховує. Для будь-якого футболіста дуже важлива тренерська підтримка, якщо її немає (як у моєму випадку), потрібно приймати серйозне рішення.

- Це правда, що почесний президент "Таврії" пропонував вам продовжити контакт до кінця сезону?
- Так. Сергій Володимирович дуже хотів, щоб я залишився в команді. Ми з ним довго дискутували на цю тему. І врешті-решт прийняли спільне рішення. Вважаю, не було сенсу залишатися в "Таврії" і працювати з тренером, якому я не потрібен.

- Які спогади залишаться у вас про час, проведений в "Таврії"?
- Я взагалі в своєму житті намагаюся запам'ятовувати тільки позитив. Але тут випадок особливий. Звичайно ж, спогади залишаться тільки найтепліші. Я провів дивовижно час у Сімферополі! Я знайшов тут багато друзів, зустрів свою другу половинку і став сімейною людиною. Що стосується моїх нвйбільш значущих футбольних завоювань (насамперед, виграш Кубка України), то вони, звичайно ж, пов'язані виключно з "Таврією". "Таврія" - головний клуб в моїй футбольній кар'єрі.

- Можливо, якісь побажання хочеться залишити кримським уболівальникам.
- Не тільки вболівальникам, але і хлопцям, з якими грав, співробітникам клубу, особисто Сергію Володимировичу Куніцину. Хотів би подякувати всім за підтримку, яку я відчував в "Таврії" протягом усіх цих довгих років. Хочу побажати клубу процвітання, рухатися тільки вперед. Дуже хочеться, щоб "Таврія" повторила свої історичні досягнення: стала чемпіоном України і виграла Кубок країни.

- Чи визначилися з планами на футбольне майбутнє? Чи збираєтеся закінчити кар'єру гравця?
- Закінчувати кар'єру в жодному разі не збираюся: у мене ще достатньо сил і бажання доводити свою спроможність на футбольному газоні. Планів як таких немає. Поки буду перебувати в Сімферополі, а там буде видно, як складуться обставини.