УКР РУС

Корніленко: Останній гол в Україні я забив у Львові

4 вересня 2015 Читать на русском

Нападник збірної Білорусі Сергій Корніленко на передматчевій прес-конференції прокоментував гру відбору на Євро-2016 між збірними України та Білорусі.

"Чемпіонат України - цікавий і точно не легкий. Останній гол я забив саме тут, у Львові - "Карпатам". Однак тим голом відзначався на старій арені.

Чи зустрічався з Селезньовим? Разом з ним я не встиг пограти. Але на зборах зустрічалися. Головний тренер сказав, що на деякий час про дружбу доведеться забути. А так, знаю, що Селезньов - хороший кваліфікований нападник.

У збірній у нас завжди щось змінюється. Зараз все змінилося в позитивний бік. Про це говорять як цікавий тренувальний процес, так і непогані результати, що ми показали в останніх матчах. З гарним настроєм готуємося до завтрашнього поєдинку", - зазначив Корніленко.

Нагадаємо, наставник Білорусів Олександр Хацкевич зазначив, що найбільшої небезпеки його команда очікує від Коноплянки, Ярмоленка та Селезньова.

До слова, за всіма найцікавішими подіями, що передують поєдинку Україна-Білорусь у Львові, стежте разом з нами в режимі LIVE.