УКР РУС

Коркут: Прекрасно розуміємо ситуацію після першої гри з "Атлетіко"

14 березня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Байєра" Тайфун Коркут на передматчевій прес-конференції поділився очікуванням від поєдинку Ліги чемпіонів проти "Атлетіко".

"Прекрасно розуміємо ситуацію після першої гри. Фаворитами ми точно не є, але постараємося ще зрівняти наше становище в протистоянні з "Атлетіко". Нехай навіть за наших суперників каже багатий досвід виступів на такому рівні. Я вірю у своїх футболістів.

Кожен новий матч дає мені можливість краще дізнатися про моїх футболістів. Хочемо здобути хороший результат, з яким можна повертатися додому. Ми знаходимося в процесі становлення і хочемо зробити цей крок вперед. В останні кілька днів команда дарувала мені приємні емоції. Пізніше на тренуванні у мене знову буде можливість подивитися на хлопців.

Наш суперник вміє терпіти і досягати потрібного результату. Ми ж постараємося чіплятися за надані нам можливості. У нас буде 90 хвилин на те, щоб спробувати виправити положення справ. Хочемо змінити хід цього протистояння.

Ніколи не знаєш, що станеться в майбутньому, але важливо все робити з вірою в себе. Так і завтра постараємося зіграти в справжній футбол і змінити рахунок на свою користь", – цитує Коркута офіційний сайт УЄФА.

17-річний півзахисник "Байєра" Хавєрц не полетів на матч проти "Атлетіко" через важливі іспити в школі

, а також у Viber