УКР РУС

"Корабели" у Кривому Розі. Анонс суботнього матчу 24 туру Першої ліги

2 травня 2015
Автор: Дмитро Гончар

"Мир.Труд.Май" - це вже далеко не мейнстрім, а от перегляд анонсу чергового туру Першої ліги - це вже зовсім інша справа.

"Гірник" та "Миколаїв" підходять до матчу в позитивному тонусі, адже в попередньому турі ці два колективи зуміли потішити своїх фанатів гарними результатами. "Корабели" здобули свої залікові пункти вперше із листопада минулого року, а криворіжці підтвердили своє реноме "виїзної" команди, адже "гірники" вже не програють на чужих аренах вісім матчів поспіль. Досягнення сьогоднішніх господарів взагалі стало унікальним для цього сезону, адже лідеру першості "Олександрії", якій належав попередній рекорд у вигляді семи безпрограшних ігор, довелось поступитись таким здобутком колективу, що перебуває в низах турнірної таблиці.

Щодо самого матчу, то тут очевидного фаворита назвати важко, адже в обох команд відсутня стабільність в грі. Проте, якщо скласти разом всі чинники, до прикладу те, що "Миколаїв" шукає нових гравців посеред сезону і не має постійного основного складу, проводячи часті ротації, то мінімальна перевага на боці "Гірника", в якого колектив значно зіграніший, ніж в сьогоднішніх опонентів.

Не зможуть допомогти своїм командам дискваліфіковані Руслан Зарубін ("Гірник") та Іван Білий ("Миколаїв"). Також "корабели" не зможуть розраховувати на травмованого Ігоря Малиша, який вже достатньо часу перебуває в командному лазареті.

Останній матч між цими колективами завершився на користь миколаївців, що тоді здобули перемогу із рахунком 3:2 (Стеценко, 21; Сомов, 39; 42 - Нудний, 53; 65)

Прогноз "Футболу 24": 1:0

Прогноз вболівальників:  

- Перемога команди "Гірник" 63.17%

 - Перемога команди "Миколаїв" 9.62%

- Нічия 27.21%