УКР РУС

Кополовець: Радий, що мене зараз немає в Карпатах

21 вересня 2017 Читать на русском

Екс-півзахисник Карпат Михайло Кополовець поділився думкою щодо теперішньої ситуації у львівському клубі.

"Те, що зараз в Карпатах відбувається, 6:1, я, наприклад, радий, що мене там немає, бо цей тиск і ця ганьба, які зараз там у Львові, відверто кажучи, я радий, що мене зараз немає в Карпатах. Звісно, хочеться чимось допомогти, але так безвольно програвати…

Там є пара футболістів, які не відповідають рівню команди. Плюс там приїхали ці іспанці, які не розуміють, що це за місто, що це за команда. Розумієте, ми постійно говоримо про цей дух карпатівський, і про галичанський, але коли там немає футболістів з характером… Ряд футболістів треба не те, що в дубль переводити – просто виганяти. Бо 5-6 років чекають, що вони вистрелять, що заграють, а одне і те ж. Я ще був у команді – вони на тому ж рівні грають.

Мені просто шкода, образливо і соромно, що команда так програє. Ладно, ще Шахтар, Динамо, хоча ми і так собі не дозволяли такі матчі… Але Вересу програти, хоч хороша команда, збалансована зараз, хороші футболісти, але, ну, не 6:1. Можна програти і 2:0, 3:0, коли команда грає, але коли 6:1, безвольно так…", – цитує Кополовця FootballHub.

Нагадаємо, вчора Карпати сенсаційно вилетіли з Кубка України, поступившись Прикарпаттю. Фанат Карпат вдарив Федецького в обличчя під час матчу. Після гри уболівальники зупинили автобус Карпат поблизу Львова, а на допомогу футболістам приїхав спецназ.