УКР РУС

Кополовець: Приїхав підтримати "Карпати" на фарт, радий, що перемогли

6 листопада 2016 Читать на русском

Екс-гравець "Карпат" Михайло Кополовець завітав на матч "Карпат" із "Ворсклою", а потім поділився враженнями від гри і стану українського футболу.

"Команда не могла виграти, приїхав підтримати хлопців на фарт. Дуже радий, що їм вдалося перемогти. Я не стежив за чемпіонатом, але чув, що команда грає погано, результату немає. Тому дійсно радий гарному для "Карпат" результату.

Зрозуміло, що молоді потрібно дати трохи часу. Втім видно, що їм є куди рости. У цілому, мені сподобалася гра Карпат. Добре показав себе Кравець, Бланко-Лещук. Львівська команда грала набагато краще "Ворскли", агресивніше в атаці, купу моментів створили. "Карпати" справедливо перемогли.

Зараз футбол в Україні на такому рівні, що він мені, чесно кажучи, не зовсім цікавий. Поточна ситуація – шанс для молодих гравців, адже в нинішніх умовах немає великих грошей, тому "стареньким" не хочуть платити багато, хороші футболісти сюди не їдуть, то для молоді – шикарний шанс проявити себе. Думаю, через кілька років буде сплеск цих хлопців, які наберуться досвіду. Коли я був молодим, шансу виходити в УПЛ, та ще й в кожній грі, практично не було. Пам'ятаю приїхали Пшеничних, Годвін, Іщенко – готові футболісти, спробуй там пробийся. Зараз же не тільки в "Карпатах", по всій Україні, шанс у молоді величезний", – сказав Кополовець в інтерв'ю.

"Карпати" перервали одну з найгірших своїх серій у чемпіонатах України

Нагадаємо, в 14 турі УПЛ "Карпати" вдома здобули довгоочікувану перемогу над "Ворсклою". До вашої уваги також відеоогляд матчу і забитого голу. На трибунах під час матчу підтримував команду колишній футболіст "левів" Михайло Кополовець.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

"Сказав Лукасу, що в Україні бриють ноги тільки геї". Кополовець про найбільший штраф, харизму і нинішній клуб