УКР РУС

Кополовець: Найкращими у липні були Хацкевич і Циганков, Фонсеку називати не хочу

6 серпня 2017 Читать на русском

Екс-хавбек Карпат і Говерли взяв участь у визначенні найкращих гравця та тренера місяця в Україні за підсумками липня 2017 року.

"На перше місце поставлю Олександра Хацкевича. У липні Динамо грало досить непогано, – висловив переконання Михайло Кополовець у розмові з "Футбол 24". – Другий – Олександр Севідов. Маріуполь грає поруч із зоною АТО, працювати там дуже непросто, але все ж команда не програла у липні жодного із трьох матчів. Кого ж поставити третім? Фонсеку не хочу називати. У Шахтарі такі умови, що, повірте мені, я б на місці Фонсеки також виграв цей чемпіонат. Тому третім у мене буде Роман Санжар.

Циганков – найкращий гравець 3-го туру УПЛ

У рейтингу гравців перше місце віддаю Віктору Циганкову. Молодий, але дуже старанний футболіст. Найголовніше, у його очах бачу іскру. Друга сходинка однозначно за Марлосом. Третій – Мбокані. Хороший нападник, серйозна загроза для будь-якого суперника".

"Футбол 24" визначає найкращих футболіста і тренера України в липні 2017 року. У голосуванні візьмуть участь 11 авторитетних членів журі, які виберуть трійки найкращих за минулий місяць.

Вацко: Ісмаїлі – найкращий лівий захисник чемпіонату України, а Мелікяну – комплімент за сенсаційну Сталь