УКР РУС

Кополовець: Минай планує грати в Другій лізі

27 березня 2018 Читать на русском

Екс-півзахисник Карпат Михайло Кополовець, який нині виступає за аматорську команду Минай, розповів про плани клубу на майбутнє.

Михайло Кополовець заявив, що Минай, за який нині виступає півзахисник, прагне розпочати наступний сезон у Другій лізі, повідомляє офіційний сайт каналів Футбол 1/Футбол 2. Раніше повідомлялось, що клуб готовий заявитись у цей дивізіон.

"На Закарпатті потроху відроджується футбол. Дай Бог, щоб ми в наступному сезоні у Другій лізі стартували. На Закарпатті футбол люблять, але зараз його тут немає практично.

Є багато молодих футболістів, але немає платформи, де б гравці себе показали. Нема команди, яка виступала на державному рівні. Обласний чемпіонат – ну хто тут приходить, дивиться. Але тут люди дуже люблять футбол. Навіть коли Говерла вмирала, по 2 тисячі людей ходили.

Новачки? Ну ви зараз бачите, що багато ветеранів, які потроху закінчують з футболом. Думаю, що якісь ще зірки заїдуть сюди.

У нас багато кваліфікованих футболістів-ветеранів, які ще можуть грати. Я вам скажу, тут пару футболістів можуть пограти і в Першій лізі, і у Вищій лізі, враховуючи сьогоднішній рівень", – розповів Кополовець.