УКР РУС

Копа Амеріка: Венесуела та Еквадор розписали феєричну нічию, незграбний автогол Міни поховав Колумбію у матчі проти Перу

21 червня 2021 Читать на русском

Копа Амеріка-2021 долає екватор групового етапу. Сьогодні відбулися чергові два матчі.

Копа Амеріка, груповий етап, 3 тур

Венесуела – Еквадор – 2:2

Голи: Кастільйо, 51, Р. Ернандес, 90+1 – Пресіадо, 39, Плата, 71

Колумбія – Перу – 1:2

Голи: Борха, 53 (пен.) – Пенья, 17, Міна, 64 (аг)

Ледь не найвидовищніший матч турніру видали аутсайдери групи В – Венесуела та Еквадор. Перед відпочинком "бананові" отримали перевагу, однак втримати її в другому таймі не вдалося. Кастільйо та Плата (розкішний забіг "джокера" еквадорців на півполя) обмінялися голами, а крапку поставив Рональд Ернандес – 2:2.

Неймар влаштував показове приниження 4 суперникам – останній не витримав і вдарив бразильця

Колумбія несподівано поступилася перуанцям, які у попередньому турі були розчавлені Бразилією (0:4). Пенья першим ошелешив підопічних Руеди, вдало зігравши на добиванні. Зіркові Куадрадо та Сапата мовчали, тому за справу взявся Мігель Борха. На 53-й хвилині форвард Хуніора заробив пенальті і сам його вдало виконав. Втім, зусилля партнерів змарнував Єррі Міна. Екс-захисник Барселони дуже незграбно підставився під подачу кутового і спрямував м'яч у власні ворота – Оспіна витягнув з-за лінії.

Перемога дозволила Перу вирватися з дна таблиці на третю сходинку групи В. Позаду залишилися Венесуела (2 очки) і Еквадор (1).

Новий спадкоємець Б'єлси зняв столітнє прокляття і переписав історію Аргентини за 16 матчів