УКР РУС

Копа Амеріка: Парагвай сенсаційно вибиває Бразилію в серії пенальті (ВІДЕО)

28 червня 2015 Читать на русском

Збірна Бразилії, як і чотири роки тому, покидає Копа Амеріка на стадії чвертьфіналу, поступившись у серії пенальті Парагваю.

Підопічні Дунги відкрили рахунок вже на 15-й хвилині, коли Робінью залишалося влучити практично у порожні ворота після передачі Дані Алвеса. Однак, після забитого м'яча "Селесао" віддали ініціативу парагвайцям, за що сповна поплатилися у другому таймі. Тьягу Сілва абсолютно безглуздо зіграв рукою у своєму карному майданчику і арбітр показав на "позначку" - Дерліз Гонсалес був безжальний. Відтак, справа дійшла до серїі пенальті, де для бразильців фатальними стали промахи Евертона Рібейро та "гірника" Дугласа Кости. Обоє не влучили у ворота.

Таким чином Парагвай виходить у півфінал Копа Амеріка, де зустрінеться з Аргентиною. Саме нічиєю із "альбіселестес" команда Рамона Діаса розпочинала свій турнірний шлях.

Бразилія – Парагвай 1:1 (пенальті - 3:4)

Голи: Робінью, 15 - Дерліс Гонсалес, 72 (пенальті)

Бразилія: Жефферсон, Філіпе Луїш, Міранда, Тьягу Сілва, Дані Алвес, Фернандінью, Еліас, Робінью (Евертон Рібейро, 87), Коутінью, Вілліан (Дуглас Коста, 60), Фірмино (Тарделлі, 69)

Парагвай: Вільяр, Піріс, Пабло Агілар, Да Сільва, Бруно Вальдес (Бобаділья, 74), Едгар Бенітес (Оскар Ромеро, 84), Аранда (Освальдо Мартінес, 77), Віктор Касерес, Дерліс Гонсалес, Вальдес, Санта Крус