УКР РУС

Копа Амеріка: Диво-гол і рекорд Мессі не допомогли Аргентині здолати Чилі, Парагвай розбив Болівію

15 червня 2021 Читать на русском
Автор: Олег Василишин

У Бразилії продовжується Копа Амеріка-2021. Звіт про поєдинки у групі А читайте на "Футбол 24".

Копа Амеріка-2021. Група А, 1 тур

Аргентина – Чилі – 1:1

Голи: Мессі, 33 – Варгас, 57

Нереалізований пенальті: Відаль, 57 (Чилі)

Парагвай – Болівія – 3:1

Голи: Каку, 62, Ромеро, 65, 80 – Сааведра, 10 (пен.)

Вилучення: Куельяр, 45+9 (Болівія, друга жовта картка)

Бразилія розгромила Венесуелу, вражаючий гол Колумбії як заявка на премію Пушкаша – розкішний старт Копа Амеріка-2021

У вівторок Копа Амеріка продовжився двома матчами у групі А. У центральному поєдинку зійшлись Аргентина та Чилі. "Біло-блакитні" вийшли вперед в середині першого тайму завдяки фантастичному дальньому удару Мессі зі штрафного. Цей гол став для 33-річного нападника 39-м за національну команду в офіційних матчах і дозволив Лео стати рекордсменом країни, перевершивши досягнення Габріеля Батістути.

По перерві чилійці отримали право на пенальті за фол проти Відаля. Артур сам взявся виконувати стандарт. Еміліано Мартінес вгадав напрямок польоту м'яча і відбив сферу, яка, влучивши у поперечину, вилетіла в поле. Едуардо Варгас випередив захисників на добиванні і зрівняв рахунок у матчі.

Куди більше голів вболівальники побачили у поєдинку між Парагваєм та Болівією. "Гуарані" пропустили вже на початку матчу: Ервін Сааведра покарав суперника з пенальті за гру рукою. Вже у доданий до першого тайму час форвард СПАЛа Хайме Куельяр побачив перед собою другу жовту картку і залишив болівійців у меншості. Парагваю по перерві вдалось повністю перевернути ситуацію на полі. Спочатку Каку відновив статус-кво, а згодом дубль Ромеро приніс "червоно-білим" впевнену перемогу.

Як наслідок, Парагвай з трьома пунктами очолив групу А, слідом розташувались Аргентина та Чилі. Без очок поки залишаються Болівія та Уругвай.

"Коли тесля виконує роботу електрика": Україна на Євро з 40-річним антирекордом, приниження зірки – нідерландські ЗМІ