УКР РУС

Копа Амеріка: Бразилія розбомбила Перу, Колумбія попри зливу моментів розписала нічию з Венесуелою

18 червня 2021 Читать на русском

У п'ятницю, 18 червня, відбулись два матчі Кубка Америки. Звіт про них читайте на "Футбол 24".

Копа Амеріка 2021

Колумбія – Венесуела – 0:0

Вилучення: Луїс Діас, 90+4 (Колумбія)

Бразилія – Перу – 4:0

Голи: Алекс Сандро, 12, Неймар, 68, Рібейро, 89, Рішарлісон, 90+3

Головна команда Колумбії розпочала матч проти збірної Венесуели дуже активно. Вже у першому таймі Муріель, Сапата та Кардона мали чимало моментів, але то підводила реалізація, то голкіпер Фаріньяс виручав команду.

Копа Амеріка: Диво-гол і рекорд Мессі не допомогли Аргентині здолати Чилі, Парагвай розбив Болівію

У другій 45-хвилинці повторився сценарій першої. "Жовті" не відходили від штрафного суперника, маючи достатньо гольових нагод для того, аби відкрити рахунок у зустрічі. Зрештою, забити Колумбії не вдалось попри шалену перевагу за ударами – 23 проти 2. Фінальний свисток зафіксував нульову, але ефектну мирову.

А от Бразилія на класі здобула перемогу над Перу. Вже в дебюті зустрічі одна з атак завершилась голом – Жезус асистував Алексу Сандро, а той розстріляв кіпера з лінії воротарського майданчика. Одразу по перерві Неймар дальнім ударом з-за меж штрафного подвоїв перевагу номінамальних господарів.

"Селесао" продовжили насідати на ворота суперника, що конвертувались ще у два забиті м'ячі. Спершу Рібейро вдало замкнув передачу Рішарлісона, опісля вже сам зірка Евертона, лежачи на землі, встановив остаточний рахунок.

4:0 – команда Тіте набрала 6 очок та очолила групу В. Колумбія набрала 4 залікові бали, Венесуела – 1, Еквадор і Перу – по 0, але мають матчі в запасі.

Стабільність по-чилійськи: як тричі поспіль здобути чемпіонський титул, щороку (!) змінюючи тренера