УКР РУС

Конюшенко: "Металург" повинен боротися за Лігу Європи

25 березня 2012 Читать на русском

Наставник "пивоварів" про поразку від донеччан (2:0).

- Ми очікували важкої гри для нас. Я вважаю, що футболісти "Металурга" показують той футбол, який подобається глядачам. За підбором виконавців команда суперника сильніша за нас. Перш за все, індивідуально. Вважаю, що "Металург" повинен боротися за зону Ліги Європи. І я йому цього бажаю.

Якщо зупинитися на результаті зустрічі ... Все-таки, на хід гри вплинув перший м'яч. Ми змушені були відіграватися, розкриватися та агресивніше діяти в атаці. Чомусь футболісти в зеленій формі боялися йти вперед, боялися брати на себе гру. Якась невпевненість, перш за все, в атакувальних діях. Розбиратимемо це всередині колективу. А реалізація моментів у "Металурга" - на найвищому рівні. Нехай у нас було небагато можливостей забити, однак реалізація підвела "Оболонь".

- Маєте претензії до воротаря команди?

- Претензії маю до всіх футболістів. Махновський зіграв так, як зіграв. Там потрібно дивитися на початок гольових епізодів.

- Залишилося 6 турів в чемпіонаті. Як "Оболонь" вирішуватиме питання збереження місця в еліті?

- Будемо намагатися набирати очки в кожному матчі.

- Чи є у команди потенціал, щоб додати в грі. Чи грають "пивовари" на 100% своїх можливостей?

- Не можна робити висновків по сьогоднішній грі. "Металург" - хороша команда, тут дуже кваліфіковані та індивідуально сильні футболісти. Я налаштовував своїх хлопців на важкий матч із донеччанами, так само, як і в Харкові. Ми сьогодні програли команді, яка сильніша за нас.

- За кого будете вболівати у матчі "Карпати" - "Олександрія"?

- Мені хотілося б, щоб була нічия.