УКР РУС

Контрольний постріл по зрадниках. Анонс 32 туру АПЛ

7 квітня 2012 Читать на русском

Якщо "Ман Сіті" програє у Лондоні, а "МЮ" набере максимум очок в зустрічі з КПР, сера Алекса можна достроково вітати з успішним захистом титулу.

Матч на "Емірейтс Стедіум" стане центральною подією туру. Ну а розпочався вікенд поєдинком між "Суонсі" та "Ньюкаслом".

"Сток Сіті" - "Вулверхемптон"

Поразка в "матчі життя" від "Болтона" вкотре засвідчила не лише глибоку психологічну та ідейну кризу "вовків", але й згорнула той фіговий листок, який прикривав чвари і міжусобиці в колективі. У "Стоку" навчилися дуже тонко відчувати настрій суперника. Будь-яку слабинку "гончарі" одразу ж використовують собі на благо. Відтак, надто складно відшукати бодай якісь аргументи, здатні вберегти "Вулвз" від поразки на "Британії".

Попередні матчі: 1:2 (Файє – Джонс, Флетчер), 3:0 (Джонс, Шоукрос, Пеннант), 2:1 (Дойл, автогол, Крауч – Хунт)

Прогноз "Футболу 24": 2:0 

 

"Норвіч" - "Евертон"

Матч гідних і рівних за силою суперників. Схожий анонс ми давали й протистоянню "ірисок" зі "Суонсі", та тоді, щоправда, підопічні Мойєса відсвяткували доволі впевнену перемогу. Тепер "Евертону" доведеться значно важче хоча б тому, що в попередньому побаченні цих команд, яке відбулося на "Гудісоні", "канарки" довели – зі синіми ліверпульцями грати вміють.

Попередні матчі: 1:1 (Холт – Осман)

Прогноз "Футболу 24": 1:1

"Болтон" - "Фулхем"

"Скакуни" практично вийняли себе за комірець із аутсайдерської багнюки. Команда Койла грає агресивно в атаці і зібрано – в захисті. Справжній кураж спіймав рудоволосий кіпер Адам Богдан, який у своїх перших матчах помилявся на рівному місці, однак тепер діє не гірше за Яскелайнена в його найкращі часи. Усе може змінитися в матчі з "Фулхемом". Цікава річ: в жодному з трьох попередніх побачень футболістів "Болтона" з "котеджерами", їм не вдалося забити суперникам жодного голу. Натомість в обоймі Йола вистачає виконавців, які вміють поповнювати свій гольовий доробок.

Попередні матчі: 0:0, 0:3 (Демпсі-2, Хангеланд), 0:2 (Демпсі, Руїс)

Прогноз "Футболу 24": 0:2

 

"Вест Бромвіч" - "Блекберн"

Життя борця за виживання – мінливе. Сьогодні ти в безпеці, завтра вже ні, тож знову є потреба зубами вгризатися в перемогу. Як ви, напевно, зауважили, "Блекберн" цілком і повністю підпадає під цей опис. Поступившись "МЮ", "волоцюги" опинилися "по той бік". Щодо їх суперника, то "дроздам" не вдається перемогти вже понад місяць – одна нічия і три поразки. Боротьба, в якій обидва знавіснілі суперники видряпуватимуть перемогу, обіцяє стати драматичною. Однією з тих, якими щороку повниться АПЛ на фініші сезону.

Попередні матчі: 1:3 (Томас – Калініч-2, Діуф), 0:2 (Тамаш, автогол, Хойлет), 2:1 (Морісон, Одемвінгі – Данн)

Прогноз "Футболу 24": 1:2

 

"Челсі" - "Віган"

В околицях "Стемфорда" панує піднесений, урочистий настрій. В чемпіонаті справи пішли на лад, забив Торрес, а в Лізі чемпіонів подолано черговий бар’єр. Після "Наполі", "Тоттенхема", "Бенфіки" скромний "Віган" видається надто дріб’язковим суперником. Та не варто забувати, що саме "латікс" стали однією з тих команд, які відібрали в "Челсі" очки і підштовхнули Віллаша-Боаша до відставки. В умовах екстремального цейтноту часу для порятунку, будь-який аутсайдер здатний на відчайдушні вчинки.

Попередні матчі: 6:0 (Малуда, Анелька-2, Калу-2, Бенаюн), 1:0 (Малуда), 1:1 (Старрідж – Гомес)

Прогноз "Футболу 24": 2:0

 "Ліверпуль" - "Астон Вілла"

Похід на "Енфілд" очолить Агбонлахор. Саме Габріелю дісталася на тижні капітанська пов’язка Стіляна Петрова, тож це якнайкраще повинно стимулювати форварда до результативної гри. Востаннє Агбонлахор забивав ще 5 листопада – у ворота "Норвіча". Чим не продовжувач традицій Фернандо Торреса? До речі, в лавах "Ліверпуля" є й свої "герої". Керрол, наприклад, не забивав ще з 31 січня, а загалом на його рахунку в цьому чемпіонаті "аж" три голи. І не лише Керрол такий. Після трьох поспіль поразок, напевно, кожному гравцеві "Лівера" соромно глянути в дзеркало. Гіпотетична перемога над бірмінгемцями навряд чи щось змінить.

Попередні матчі: 3:0 (Нгог, Бабель, Родрігес), 0:1 (Даунінг), 2:0 (Белламі, Шкртел)

Прогноз "Футболу 24": 1:1

 

"МЮ" - КПР

"Обручі" стали головними героями попереднього туру. Смугасті борці за виживання впевнено заявили, що їм начхати на складний календар фінішної дистанції, ефектно впоравшись з "канонірами" в одному з різновидів лондонського дербі. На черзі "МЮ", для якого кожна нова перемога – це ще один крок до чемпіонського титулу. Невдача в цьому поєдинку не стане фатальною ні для господарів, ні для гостей. У них буде трохи часу, щоб все надолужити.

Попередні матчі: 2:0 (Руні, Каррік)

Прогноз "Футболу 24": 2:0

 

"Сандерленд" - "Тоттенхем"

Мартін О’Ніл vs Харрі Реднапп. В очікуванні цього протистояння непересічних тренерських умів не один вболівальник нетерпляче потирає руки. З приходом північноірландського спеціаліста "Сандерленд" демонструє стабільно добротні результати, тоді як Реднапп вже давно цього досягнув зі "шпорами". Щоправда, була невеличка заминка після вибуття з чемпіонських перегонів, однак перемога над "Суонсі" довела, що "півники" на шляху до цілковитого психологічного одужання.

Попередні матчі: 1:1 (Г’ян – ван дер Варт), 1:2 (Г’ян – Доусон, Кранчар), 0:1 (Павлюченко)

Прогноз "Футболу 24": 1:2

 

"Арсенал" - "Ман Сіті"

Коло Туре, Гаель Кліши, Самір Насрі…Свого часу ця трійця крутнула носом і подалася в тому напрямку, звідки долинав ароматний запах великої валюти. Мовляв, з "Арсеналом" трофеїв не здобудеш, а "Ман Сіті" - саме те, що треба. І ось зараз "каноніри" мають унікальну змогу помститися колишнім партнерам, відрізавши їм практично усі шляхи до чемпіонства. Для цього необхідно перемагати. Пригадуючи, наскільки впевнено "Арсенал" впорався з "Тоттенхемом" і "Ліверпулем", а також дав бій "МЮ", можна лише поспівчувати блакитним гостям з Манчестера. Дарма, що відновився Агуеро, якщо в свою гру зуміє зіграти Його Величність Робін ван Персі.

Попередні матчі: 3:0 (Насрі, Сонг, Бендтнер), 0:0, 0:1 (Сілва)

Прогноз "Футболу 24": 2:1

Олег Бабій, Футбол 24