УКР РУС

"Контракт він має на столі": журналіст розкрив деталі пропозиції Шахтаря для Йовічевіча

24 червня 2022 Читать на русском

Журналіст Ігор Циганик підтвердив, що наставник СК Дніпро-1 піде на підвищення.

"На цей момент, на цю годину контракт Йовічевіча з Шахтарем ще не підписаний. Але в мене немає сумнівів, що це станеться. Наскільки я розумію, вчора Йовічевіч отримав пропозицію від Шахтаря підписати дворічну угоду і стати головним тренером донецького клубу.

Йовічевіч може дістатись Шахтарю безкоштовно – "допомогла" ФІФА

Зараз триває узгодження певних деталей, але контракт він має на столі. Наскільки мені відомо, він попередив керівництво СК-Дніпро-1 про те, що серйозно розглядає цю пропозицію і, цілком можливо, що схиляється до того, щоб її прийняти.

Я мав розмову з Ігорем, ми довго розмовляли. Головна причина його рішення – участь команди в ЛЧ. Це мрія будь-якого тренера, як він пояснив. Сказав, що вивести команду на матч Ліги чемпіонів, грати проти найкращих команд – це, безперечно, величезна гордість.

Подивимося, що буде далі, але швидше за все, Йовічевіч стане тренером донецького Шахтаря. Не можу сказати, що я шокований, але ця історія трошки мене здивувала Ми давно дружимо, я бажаю йому всього найкращого.

Перед Шахтарем стоїть завдання успішно виступити в Лізі чемпіонів, наскільки це можливо, і спробувати нав'язати боротьбу Динамо за чемпіонство УПЛ", – розповів журналіст в ефірі Циганик Live.

120 мільйонів прибутку, або Шахтар буде продавати – хто на вихід?