УКР РУС

Конте зачиняв гравців Тоттенхема в кімнаті, щоб ті самі знаходили рішення своїм провалам, – джерело

28 березня 2023 Читать на русском

The Daily Mail розкрив сенсаційну передісторію відходу Антоніо Конте з Тоттенхема.

Ближче до кінця січня Антоніо Конте зібрав гравців Тоттенхема в штаб-квартирі клубу Енфілд для душевної розмови. Італійський тренер хотів розібратися в тому, як його команда здобула лише одну перемогу в Прем'єр-лізі в останніх п'яти матчах, зазнавши при цьому трьох великих поразок.

Чому Тоттенхем звільнив Конте – ЗМІ розкрив низку причин

Коли прибув останній гравець, Конте вийшов із приміщення, сказавши своїм гравцям, що хоче, щоб вони самі знайшли рішення своїй жалюгідній формі. Про це інформує The Daily Mail.

Команда вирішила, що погані результати пов'язані з боягузливою тактикою – Тоттенхем занадто сильно покладався на оборону. Коли лідери роздягальні відзвітували перед Конте після цих "перемовин", вони попросили тренера про зміну тактики з оборонної на більш атакувальну. Після цього – аж до поразки в Кубку Англії від Шеффілд Юнайтед – "шпори" виграли п'ять із шести матчів.

Гравці Тоттенхема також не були задоволені методами тренувань італійського фахівця. Конте змушував своїх підопічних бігати по 2 кілометри перед матчами, і гравці команди були збиті з пантелику від такої вимоги.

Згідно з джерелом, футболістам "шпор" також не подобалися однотипні тренування Конте. "Щоразу одне й те саме", – розповів The Daily Mail один із гравців команди.

Нагадаємо, що кілька днів тому Конте офіційно був звільнений з посади головного тренера Тоттенхема.

Тоттенхем втратив очки у матчі з шістьма голами, Борнмут без Забарного зазнав розгрому, Лідс перестріляв Вулверхемптон