УКР РУС

Конте: Якщо подивитись на статистику, то побачиш, що за 14 років з Челсі звільнили 10 тренерів

27 січня 2018 Читать на русском

Головний тренер Челсі Антоніо Конте зізнався, що його не турбують чутки про можливе звільнення.

"Я продовжую дуже старанно працювати заради цього клубу, гравців, наших уболівальників. Але я знайомий з історією цього клубу. У минулому так само було і з іншими тренерами, і я не бачу різниці між ними і мною в схожих ситуаціях. Моє завдання – продовжувати працювати заради клубу і поважати свою роботу, а також гравців і вболівальників.

Конте: Челсі не може конкурувати з Манчестер Юнайтед і Манчестер Сіті у трансферах

Якщо згадати початок сезону, то, здається, я сказав, що це буде найважчий сезон для мене. Думаю, у мене є чудова здатність дивитись у майбутнє.

Мене турбує лише робота, але, звичайно, якщо подивитись на статистику, то побачиш, що за 14 років з цього клубу звільнили 10 тренерів. Мріяти про успіх – правильно, але є реальність, з якою потрібно боротись і яку потрібно долати, як в минулому сезоні. Потрібно зробити щось особливе, але, звичайно, це непросто.

Конте може повернутись у збірну Італії

Коли я не можу заснути, я продовжую працювати за комп'ютером, тому що я не хочу турбувати дружину. Так що, коли я не можу заснути, я йду в іншу кімнату, у вітальню. У такі моменти я починаю працювати, дивитися матчі або намагатися знайти нове рішення. Я вважаю, що важливо подивитись матч кілька разів, щоб винести для себе позитивні і негативні моменти.

Мені дуже важливо якомога швидше зрозуміти, чому ми програли. Думаю, цей період дуже насичений, і це нормально, коли він трапляється, особливо, якщо ви берете участь у всіх турнірах", – цитує Конте Goal.com.

За останні 28 днів Челсі зіграв 9 матчів.