УКР РУС

Конте: Впевнений, що такі гравці повинні знайти в собі сили перемогти страх

11 лютого 2018 Читать на русском

Менеджер Челсі Антоніо Конте розповів про важливість бути єдиним колективом в складні часи.

Тренер "синіх" надав підопічним три дні вихідних, щоб гравці змогли перезавантажись та підготуватися до вирішальних матчів сезону.

"Зараз ми відновили роботу і будемо викладатися так, як ми вміємо. Мені подобається грати в футбол, і я намагаюся домінувати в матчі. Щоб у нас це виходило, нам потрібен сильний гравець, особистість на поле, який би вміло звертався з м'ячем. Матч з Уотфордом став жахіттям для нас. Але таке трапляється. Найважливіше – щоб це було виключенням з правил", – почав наставник Челсі.

"Нам необхідно перервати цю сумну серію, спробувати набрати три очки. Буде непросто, тому що в такій ситуації просто бути не може, ви самі розумієте, трохи не вистачає впевненості в собі, але нам потрібно вірити в те, що ми робимо, вірити в наш стиль футболу і намагатися набрати три очки".

"Ми говоримо про футболістів, які багато років грають на найвищому рівні. Якщо чесно, я впевнений, що такі гравці повинні знайти в собі сили перемогти страх".

"Я повинен подякувати вболівальникам, тому що з самого початку моєї кар'єри в Челсі вони підтримували мене в кожному матчі, вони продовжують робити це і сьогодні, і я пишаюся цим".

"Вони розуміють, що я повністю віддаю себе клубу, і я хочу сказати їм спасибі. Вони заслуговують найкращого, і ми з моїми футболістами постараємося зробити все, щоб вони були задоволені", – резюмував тренер Челсі в інтерв'ю офіційному сайту клуба.