УКР РУС

Конте: Це вже не та команда, яка програла "Арсеналу" і "Ліверпулю"

27 листопада 2016 Читать на русском

Головний тренер "Челсі" Антоніо Конте прокоментував перемогу над "Тоттенхемом" у 13 турі АПЛ (2:1).

"Нам потрібно було випробувати свої сили на сильному супернику. "Тоттенхем" чудово підходить, вони ж зараз у неперевершеній формі. "Шпори" почали краще за нас, надаючи активний тиск на нас при втраті м'яча і підтримуючи найвищу інтенсивність. Їм вдався чудовий гол, але мені сподобалося те, як ми відреагували на нього. Нам було дуже непросто, проте Педро фантастичним ударом повернув нас у гру. Гол додав нам впевненості. У перерві ми обговорили те, що відбувається на полі в пошуках потрібного рішення для перемоги.

У другому таймі ми використовували ситуації, яких у нас не було до перерви. Ми здобули важливу перемогу в дербі, яка завжди викликає особливі почуття. Проте, вже завтра всі наші думки будуть про майбутній матч проти ще одного лідера чемпіонату – "Ман Сіті". Я завжди розмовляю з футболістами у перерві про те, що нам вдається або не вдається в першому таймі. Іноді суперник може почати матч краще, але слід пам'ятати, що сьогодні нам протистояла команда, яка бореться за чемпіонство. У минулому сезоні вони були близькі до титулу і з тих пір стали тільки сильнішими.

Це був дуже непростий матч, і ми задоволені його результатом. Зараз ми вже не та команда, що програла "Арсеналу" і "Ліверпулю". Ми змінилися, і я задоволений гравцями і командою в цілому. Ми багато працюємо і насолоджуємося тим, який результат приносить наша робота на полі. У матчах такого рівня неможливо домінувати протягом усіх 90 хвилин. Однак коли виграєш їх, відчуваєш фантастичні емоції. Хочу особливо відзначити правильний настрій гравців і потужну підтримку з боку вболівальників. Сьогодні на стадіоні була приголомшлива атмосфера, яка дозволяла відчути всю унікальність англійського дербі", – цитує Конте офіційний сайт "Челсі".

"Челсі" в напруженому матчі переграв "Тоттенхем"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу