УКР РУС

Конте: Потрібно набрати ще 21 очко, щоб виграти АПЛ

18 березня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Челсі" Антоніо Конте прокоментував перемогу лондонців у поєдинку проти "Сток Сіті".

"Я радий, тому що щоб грати проти "Сток Сіті" в цей момент сезону, ви повинні бути готові морально і фізично. З цієї причини ми виграли сьогодні. Це була важка гра, ми намагалися грати в футбол і заслужили перемогу. Ми зіткнулися з дуже хорошою командою.

Я радий за Гарі Кехілла, тому що ми пропустили пенальті після невеликого поштовху з його боку. Після цього Гаррі забив переможний гол, що добре для нього і нашої команди.

Дієго Коста зіграв дуже добре та дисципліновано. Це не так просто, щоб на початку гри отримати жовту картку, а потім весь матч залишатися спокійним. Дієго показує мені велике бажання думати і боротися за команду. Хочу, щоб він так і продовжував.

Потрібно набрати ще 21 очко, щоб здобути титул. Залишилося ще 10 матчів. Сьогодні була велика перемога, але важливо не зупинятися та продовжувати у тому ж дусі.

Відрив становить 10 очок, а зараз навіть 13. Але мені хотілося б думати, що конкуренти завтра виграють. Ми повинні стежити за собою. Треба бути готовими битися, сьогодні команда виявилася готова", – цитує Конте BBC Sport.

Конте хоче отримати контроль над трансферами "Челсі", після чого готовий підписати новий контракт, – ЗМІ

, а також у Viber