УКР РУС

Конте очолить Реал, а Анчелотті повернеться у Челсі, – ЗМІ

16 грудня 2017 Читать на русском

Челсі може відпустити свого головного тренера у Реал Мадрид та запросити колишнього наставника.

Конте все ж таки не може знайти спільну мову з керівництвом Челсі та думає про майбутній клуб. Поки що на горизонті є варіант з поверненням у Серію А, де Мілан шукає гідного наставника для свого проекту. Однак Антоніо може отримати ще одну непогану пропозицію – з Мадрида. Тамтешній Реал втрачає довіру до Зінедіна Зідана та не виключає варіанту із запрошенням Конте. Щоправда, у списку кандидатів "вершкових" також є Маурісіо Почеттіно з Тоттенхема. Про це пише The Sun.

Можливе звільнення Конте відлякало двох гравців влітку перейти в Челсі

Челсі довго шукати заміну італійцю не буде та запросить його співвітчизника Карло Анчелотті. Коуч, який зараз залишився без роботи та ностальгує за роботою в АПЛ, може повернутись в Челсі. З цим клубом він вигравав чемпіонат Англії та національний кубок, тому Карло має хороші стосунки з керівництвом "синіх".

Як інформує Daily Record, Карло має зараз на руках кілька хороших пропозицій від топ-клубів, але ігнорує їх. Досвідчений італієць прийняв рішення очолити Челсі після Конте. Такий варіант розвитку подій вже нібито одобрив власник "пенсіонерів" Роман Абрамович.

Реал втрачає очки там, де перемагає Зоря. Що сталось з командою Зідана за 180 днів