УКР РУС

Конте: "Манчестер Сіті" також бореться за титул, не знаю, чи це зручний суперник

3 квітня 2017 Читать на русском

Головний тренер "Челсі" Антоніо Конте поділився очікуваннями від матчу проти "Манчестер Сіті" і прокоментував поразку від "Крістал Пелас" (1:2).

"На нас чиниться величезний тиск, але це нормально для великого клубу, який добре виступає. Якщо ми здатні зберегти перше місце, це означає, що ми на це заслуговуємо.

Чемпіонат не закінчився перед суботнім матчем і не закінчився зараз. Належить зіграти 9 матчів. Якщо хтось інший заслужить виграти трофей, це означає, що вони були краще нас.

"Манчестер Сіті"? Я не знаю, чи зручний цей суперник для нас. Я знаю, що "Манчестер Сіті" з початку сезону бореться за титул, у них дуже сильний склад, але ми вважаємо за краще думати про свою гру і йти від матчу до матчу. В Англії не можна розділити матчі на прості і складні.

Поразка від "Крістал Пелас" абсолютно відрізняється від поразки від "Ліверпуля" або "Арсенала". Тому що, гадаю, ми були іншою командою, а тепер у нас сильна команда. Думаю, в кінцевому рахунку ми заслуговували на нічию, але я добре знаю футбол, і іноді подібні матчі трапляються", – цитує Конте офіційний сайт "Челсі".

Матч "Челсі" – "Манчестер Сіті" відбудеться 5 квітня. Початок о 22:00.

"Біг Сем" проти "Челсі", жахливий фейл Доннарумми та інше. ТОП-10 підсумків футбольного вікенду

, а також у Viber