УКР РУС

Конте: Кехілл отримає більше ігрового часу

27 квітня 2018 Читать на русском

Головний тренер Челсі Антоніо Конте прокоментував гру захисника та капітана Гарі Кехілла.

Антоніо Конте перед матчем зі Суонсі заявив, що Гарі Кехілл є захисником високого рівня і він надасть англійцю більше ігрового часу.

"Ми граємо з командою, яка бореться за виживання в АПЛ. В останніх п'яти матчах на своєму полі Суонсі здобув 4 перемоги і один раз зіграв внічию. Це говорить про те, що вони знаходяться в хорошій формі.

Реальність така, що у Тоттенхема є велика перевага, але єдиний спосіб спробувати чинити на них деякий тиск – здобути завтра три очки.

Мова йде про важливого гравця (Гарі Кехілл, – прим. Футбол 24) для Челсі і для збірної Англії. Він має великий досвід. Зараз він виступає в центрі оборони, і я думаю, що він грає дуже добре. Йому необхідно продовжувати в тому ж дусі.

Він грав у великих турнірах. Я дуже поважаю Гарета Саутгейта. Він повинен прийняти оптимальне рішення для національної команди.

У мене є можливість використовувати ротацію в разі з трьома центральними захисниками і постаратися приймати найкраще рішення від гри до гри. Крістенсен проводить важливий сезон, свій перший сезон в Челсі під таким тиском. Зараз підходящий момент, щоб надати Гарі можливість грати частіше. Він заслуговує на це", – цитує Конте The Telegraph.

"Якщо ти не припиниш забивати, я стану мусульманином" – Салах перевершив Мессі та Роналду, "Золотий м'яч" під загрозою?