УКР РУС

Конте: Челсі дуже сильно розчарований, матч пройшов у рівній боротьбі

25 січня 2018 Читать на русском

Головний тренер Челсі Антоніо Конте прокоментував поразку від Арсенала 1:2 та виліт з Кубка англійської ліги на стадії півфіналу.

"Ми дуже розчаровані, оскільки на цій стадії фінал вже зовсім близько. Ми добре провели цей розіграш Кубка англійської ліги і прагнули дійти до вирішального матчу на "Уемблі".

Ми потужно почали гру, швидко відкрили рахунок, проте незабаром пропустили прикрий гол після подвійного рикошету. Обидва м'ячі в наші ворота було забито при дивних обставинах у моментах, коли нам просто не пощастило. Матч проходив у рівній боротьбі, в якій могла перемогти як одна, так і інша сторона, однак на цей раз удача виявилася на боці Арсенала. У той же час нам слід віддати належне команді Арсена Венгера, яка зуміла досягти своєї мети і вийти у фінальний матч турніру.

Арсенал – Челсі – 2:1 – відео голів та огляд матчу

Травма Вілліана стала одним з ключових моментів матчу, оскільки у нас було не так багато можливостей замінити його. Мората сьогодні не зміг зіграти, і тому рішення випустити на поле Роса Барклі було в якійсь мірі вимушеним.

Рос справді сильний гравець з чудовими перспективами, який дуже важливий для Челсі, проте йому потрібен час на адаптацію до нашого футболу. Йому необхідно багато працювати, але при цьому я задоволений його сьогоднішнім виступом. Я ціную самовіддачу своїх гравців, які сьогодні виклалися на 120% у прагненні вийти в фінал.

Арсенал курйозно переграв Челсі й вийшов у фінал Кубка ліги: Вілліан травмувався, Барклі дебютував у сезоні, Мхітарян фартовий

У нинішньому сезоні кожен з нас віддає всі сили для команди, і від завтрашнього дня ми продовжуємо працювати далі. Всі ми, як і наші вболівальники, розчаровані результатом, але це футбол і ми повинні продовжувати рухатися далі разом", – цитує Конте офіційний сайт Челсі.