УКР РУС

Коновалов: Другий тайм у виконанні киян більше нагадував агонію, ніж якісь конструктивні дії

16 жовтня 2017 Читать на русском

Екс-півзахисник Динамо Сергій Коновалов прокоментував поразку столичного клубу у матчі з Чорноморцем.

Звичайно, Динамо і Шахтар команди, на які особливо налаштовувати інші колективи не потрібно. Не варто применшувати і заслуги господарів, оскільки за Олега Дулуба колективі в п'яти матчах набрав 53 відсотки очок, а це графік четвертого-п'ятого місця. Нещодавно в Одесі не зміг перемогти і Шахтар.

Голи у ворота Динамо Чорноморець забивав приблизно схожі, при повному потуранні гостей в обороні. Говорити про те, що не зіграли основні центральні захисники Хачеріді і Віда не варто, оскільки в такому клубі, як Динамо, всі футболісти основного складу повинні відповідати найвищим вимогам.

Другий тайм у виконанні киян більше нагадував агонію, ніж якісь конструктивні дії. Після забитого м'яча в розпорядженні біло-синіх було ще близько 15-ти хвилин для того, щоб врятуватися від поразки. Психологія футболістів Чорноморця була надламана, і за рахунок класу та холоднокровності динамівці мали дотиснути опонента, але крім небезпечного удару головою Мбокані, у віце-чемпіона нічого не вийшло", – цитує Коновалова Команда №1.

Нагадаємо, що Чорноморець сенсаційно переміг Динамо в Одесі.

Дулуб став четвертим тренером Чорноморця, який обіграв Динамо в УПЛ

Чорноморець – Динамо – 2:1 – Відео голів та огляд матчу