УКР РУС

Коновалов: Динамо потрібно витримати натиск в перші 20 хвилин

8 березня 2018 Читать на русском

Екс-форвард Динамо та збірної України Сергій Коновалов поділився очікуваннями на матч 1/8 фіналу Ліги Європи.

Сергій Коновалов вважає, що матч проти Лаціо покаже, на що сьогодні здатні кияни. Про це він розповів у інтерв'ю Команда 1.

"Буду переживати за динамівців, але прекрасно розумію, як команді Олександра Хацкевича буде складно в поєдинку з Лаціо, яке в італійському чемпіонаті, де багато команд приділяють підвищену увагу обороні, є найрезультативнішим колективом. Тим більше що після поразки від Ювентуса в Серії А римляни будуть намагатися реабілітуватися перед своїми вболівальниками. Упевнений, господарі намагатимуться домогтися такого результату, щоб потім спокійно їхати до Києва.

Лаціо – Динамо. Анонс матчу 1/8 фіналу Ліги Європи

Цей матч стане перевіркою для Динамо, чого команда вартує насправді. Видно, що Олександра Хацкевича не влаштовує гра команди в захисті. Тренер намагається, щось міняти. І якщо в Лізі Європи це стало виходити краще, то в чемпіонаті країни проблем залишається дуже багато.
Головне для Динамо витримати натиск в перші 20 хвилин. Потім буде трохи легше. Але в той же час потрібно дати зрозуміти супернику, що гості приїхали в Рим не тільки оборонятися.

Шанси Динамо – лише в контргрі. Навряд чи динамівці зможуть диктувати свої умови супернику, а ось втекти в контратаку, цілком реально, тим більше що в цьому компоненті гри дещо у біло-синіх виходить", – сказав Коновалов.

Матч 1/8 фіналу Ліги Європи Лаціо – Динамо розпочнеться сьогодні о 22:05.