УКР РУС

Коноплянка зібрав свою музичну групу KONO Band з гравців збірної України

25 березня 2018 Читать на русском

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка назвав гравців, яких взяв би у свій бенд.

Вокаліст

Це повинна бути така людина біля штурвалу, такий головний. Нехай буде Русік (Ротань, – прим. "Футбол 24"), найдосвідченіша людина. Думаю, він гарно підходитиме до цієї ролі.

Коноплянка вважає, що збірна України рухається у правильному напрямку

Барабани

До речі, коли шум-гам, мені зразу Зіна. Він танцює, всюди хоче бути. Реп, співає – всюди він. Ось нехай по барабанах б'є і всю свою енергію виганяє.

Гітара

Це я буду. Коли ми збирались з хлопцями у дворі, в мене були друзі, які вміли грати на гітарі. Я завжди їм заздрив, коли вони сідали вечорами, а дівчата поглядали на нього. Мені теж хотілось, бо він красиво співає. Та я не знав тоді, що сам некрасиво співаю. Добре, що зрозумів.

Бас-гітара

Артем Бєсєдін підходить. Його тілобудова і він такий теж бігає на полю, туди-сюди. Волосся йому б ще відпустити, так.

Трембіта

Нагадайте, що це. А, це теж повинен бути такий хлопець довгий, щоб відповідати. Бо якщо буде такий короткий і така трембіта довга, буде смішно дивитись. Нехай буде Денис Бойко.

Цимбали

Там треба такого маленького, як Петрячок (Петряк, – прим. "Футбол 24"). Щоб таке неважке. Він якраз такий акуратненький, ніжненький.

Диригент

Русік, ти вже в іншій ролі. А я з гітарою сиджу на лавочці. Потрібен ось такий відповідальний, дорослий. У нас дорослих мало. Починаючи з Пятова... Давайте, хотів Селезньова сказати. Хачеріді. Точно! Так буде повертатись довгий до гостей, дякувати, поки накладе такий шлагбаум чік і назад.

Саксофон

Вітя Коваленко. Подивитись його там в Інстаграмі. Я що не гляну, то у нього все жіноча стать. Він самотній зараз, я так розумію. Молодий симпатичний хлопець, тому все в нього бурлить. Я б його туди поставив.

Україна – Саудівська Аравія: три моменти, які не вдалися команді Шевченка