УКР РУС

Коноплянка: За друге місце медалей у Бундеслізі не дають, тому будемо воювати з Баварією

22 травня 2018 Читать на русском

Хавбек Шальке Євген Коноплянка поділився враженнями від минулого сезону.

За словами Коноплянки, у наступному сезоні Шальке теж боротиметься за високі місця. Про це він розповів у програмі "Просто футбол" на "Просто радіо", повідомляє портал Sport.ua.

"Виявляється, медалі не дадуть! У Німеччині тільки за перше місце вручають! Тому є до чого прагнути в наступному сезоні, щоб повісити медаль на шафу. Будемо воювати з Баварією!

Зрозуміло, що спочатку добре почали сезон, потім – на належному рівні його продовжили. Не кажу зараз про свою гру, тому що у мене були свої моменти – то грав, то не грав, але хочу відзначити команду. У той же час, добре, що в кінцівці чемпіонату я все-таки був у складі – це піднімає настрій.

Здобули срібні медалі – це вдвічі приємніше! До того ж, потрапили безпосередньо в груповий турнір Ліги чемпіонів, що дуже важливо. У своїй кар'єрі я не дуже часто грав в найпрестижнішому клубному турнірі континенту – можна на пальцях однієї руки порахувати. Це дуже сильно мене мотивує.

Звичайно, поки рано говорити, що я чекаю наступний сезон з нетерпінням, ще потрібно на мажорній ноті закінчити цей – матчами в збірній України. Тому про відпочинок поки не думаю. Але все одно вже в очікуванні наступного сезону", – сказав він.

Непросте випробування. Потенційні суперники українських клубів в кваліфікації єврокубків 2018/19