УКР РУС

Коноплянка їде на Канари, Ноліто проти "Барси", Роналду в лігві "левів". Анонс 5 туру Прімери

22 вересня 2015 Читать на русском

Центральний матч туру відбудеться у Віго, а "Севілья" з Коноплянкою відмиватиме своє ім'я на полі новачка.

22 вересня, вівторок, 21:00

"Атлетіко" - "Хетафе"

Трансляція на каналі Футбол 1

На "Кальдероні" відбудеться мадридське дербі, у якому "Хетафе" протягом чотирьох матчів поспіль не може забити "матрацникам" бодай гола, пропустивши у свої ворота аж 12. Підопічні Сімеоне мають намір продовжити вдалу для себе серію протистоянь з "синіми" та підібратися до лідерів турнірної таблиці.

22 вересня, вівторок, 21:00

"Еспаньйол" - "Валенсія"

Трансляція на каналі Футбол 2

"Кажани" не надто вдало розпочали чемпіонат, а 8 місце - далеко не той результат, на який розраховував перед стартом сезону власник клубу Пітер Лім. Відтак, підопічним Нуну Ешпіріту Санту потрібно згадувати вдалий вояж на "Корнелія ель Прат" минулого сезону, коли вони перемогли з рахунком 1:3.

22 вересня, вівторок, 23:00

"Гранада" - "Реал Сосьєдад"

Трансляція на каналі Футбол 1

Пригода шотландського фахівця Девіда Мойєса у Прімері може завершитися вже сьогодні, якщо його команда не візьме очки у Гранаді та не вибереться з низів турнірної таблиці. Керівництво сан-себастьянського клубу вже роздумує, чи потрібен їм тренер, який здобув лише 2 перемоги у 14 матчах.

23 вересня, середа, 21:00

"Сельта" - "Барселона"

Трансляція на каналі Футбол 2

"На Балаїдосі" відбудеться центральний матч туру. "Барселона" перебуває на вершині турнірної таблиці з комплектом очок, а "Сельта", яка є сенсацією старту сезону, поступається каталонцям двома пунктами. Справжньою інтригою протистояння є зустріч лідера галісійського клубу Ноліто (4 голи у 4 матчах) з командою, яка активно ним цікавиться.

23 вересня, середа, 21:00

"Леванте" - "Ейбар"

"На Сьюдад де Валенсія" "жабенята" спробують здобути першу перемогу у нинішньому сезоні, а баски намагатимуться повернутися на тріумфальний шлях, адже в останніх двох матчах набрали лише очко.

23 вересня, середа, 21:00

"Райо Вальєкано" - "Спортінг"

Хіхонці випереджають мадридців у турнірній таблиці на одне очко, тож битва на "Естадіо Вальєкас" має важливе стратегічне значення. У минулому турі обидві команди потішили своїх фанатів перемогами і не збираються так швидко покидати тріумфальний шлях.

23 вересня, середа, 22:00

"Атлетік" - "Реал"

Трансляція на каналі Футбол 1

Мадридський гранд вийде на поле "Нуево Сан Мамес" у статусі команди, яка ще не пропустила жодного гола у чотирьох турах, повторивши власне досягнення з сезону 1975/76. "Атлетік" же поки що розчаровує, здобувши одну перемогу та тричі програвши. Однак, у якій би формі не були баски, на королівський клуб вони завжди налаштовуються по-особливому. Це підопічні Вальверде довели в минулому сезоні, перегравши вдома "вершкових" з рахунком 1:0.

23 вересня, середа, 23:00

"Лас-Пальмас" - "Севілья"

Трансляція на каналі Футбол 2

"Севілья" видала чи не найгірший старт сезону у XXI столітті, не зумівши здобути жодної перемоги та опинившись на самісінькому дні турнірної таблиці. На "Гран-Канарія" команді Емері потрібно лише перемагати і, можливо, баскський фахівець нарешті дасть шанс Євгену Коноплянці зіграти з перших хвилин, адже поки що українець регулярно залишається на лаві запасних.

23 вересня, середа, 23:00

"Малага" - "Вільяреал"

"Жовта субмарина", один з лідерів Прімери, спробує здобути четверту перемогу поспіль. "Анчоуси" ж шукатимуть дебютного тріумфу у сезоні, заробивши лише два пункти.

24 вересня, четвер, 23:00

"Бетіс" - "Депортіво"

Трансляція на каналі Футбол 2

Команди демонструють аналогічні результати і мають у своєму активі по 5 очок. Втім, севільці відчувають серйозні проблеми в обороні, пропустивши вже 6 голів, чим має шанс скористатися екс-нападник "Карпат" Лукас Перес.