УКР РУС

Коноплянка взяв участь у передріздвяній благодійній акції "Шальке"

15 грудня 2016 Читать на русском

Футболісти й тренери "Шальке" традиційно завітали в дитячі установи, аби привітати з різдвяними святами.

Гості з "Шальке" завітали до дитячого будинку "Арче Ноа" в Гельзенкірхені, дитячої онкологічної клініки "Уніклінік Ессен", дитячого паліативного центру і дитячої лікарні Гельзенкірхена.

Євген Коноплянка, Денніс Аого, Абдул Рахман Баба, Набіль Бенталеб, Матія Настасіч, Філ Нойманн, Фабіан Реезе, Тімон Велленройтер, відеонаналітік Тобіас Хеллвіг і тренер воротарів Сімон Хенцлер вирушили з подарунками в паліативний центр, де привітали 170 пацієнтів, повідомляє офіційний сайт "Шальке".

Завантажені подарунками, солодощами і чеком в 1904 євро Саша Рітер, Джуніор Кайсара, тренери з фізпідготовки Рувен Фаллер і Томас Барт відвідали дитячий будинок "Арче Ноа", де провели з його постояльцями кілька годин.

Леон Горецка, Тіло Керер, Олександр Нюбель, Сідней Сем, Коке, Бенжамін Стамбулі, тренер Маркус Цетльмайсль і відеоаналітик Ларс Герлінг відвідали дитячу клініку в Буре. "Королівські сині" пограли з дітьми та відповіли на численні запитання пацієнтів. Коке, який вперше взяв участь в такому заході, був в повному захваті.

Капітан Бенедикт Хеведес і головний тренер Маркус Вайнцирль разом з Донісом Авдіяєм, Йоханнесом Гайсом, Сеадом Колашінацем, Максом Майєром, Налдо, Алессандро Шепфом і асистентами тренера Вольфгангом Беллером і Тобіасом Целлнером відвідали дитячу онкологічну клініку. "Шалькери" зайшли в кожну кімнату, поспілкувалися з дітьми та пограли з ними у веселі ігри.

Коноплянка запостив веселе фото з тренування "Шальке" в образі ніндзя

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу