УКР РУС

Коноплянка вважає, що Ліверпуль забив би Реалу 2-3 м'ячі, якщо б Салах продовжив гру

28 травня 2018 Читать на русском

Півзахисник Шальке та збірної України Євген Коноплянка поділився думкою щодо фіналу Ліги чемпіонів, у якому Ліверпуль поступився Реалу (1:3).

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка не приховує той факт, що у фіналі Ліги чемпіонів він підтримував Ліверпуль, який програв Реалу з рахунком 1:3.

"Ліверпулю не пощастило. Салах отримав травму, воротар помилявся. Лоріс Каріус видав чудовий сезон, однак у найважливішій грі допустив такі ляпи. Також слід відзначити досвід і майстерність Реалу. Проте якби Салах залишився на полі, Ліверпуль би не зупинився на одному голі.

Павелко: Ми провели фінал Ліги чемпіонів на найвищу оцінку

Якщо судити по тому, що ми побачили, то Реал переміг заслужено. Салах отримав травму, потім були всі ці моменти. Однак якби єгиптянин продовжив гру, свої 2-3 голи англійці б забили. Втратити Салаха – все одно, що Барселоні грати без Ліонеля Мессі. Якби Фортуна була на боці Ліверпуля, матч міг завершитися по-іншому.

Бейл прийняв рішення пробити через себе, бо інакше не вийшло б нанести удар або зберегти м’яч. Він обрав непоганий варіант. Насправді, гол вийшов шикарним", – цитує Коноплянку офіційний сайт ФФУ.