УКР РУС

Коноплянка в рази талановитіший за Ярмоленка, але він що хоче, те й робить, – Леоненко

25 листопада 2016 Читать на русском

Експерт каналів "Футбол 1/2" Віктор Леоненко віддав належне грі зв'язки Бутко-Ярмоленко в збірній, але розкритикував Євгена Коноплянку.

"Ярмоленка змушує добре грати в збірній Бутко – своєю активністю. І він це прекрасно робить, він не скупиться. Згадайте, як при Фоменкові Федецький і Шевчук по краях бігали. Вони забігають, а їм пас не дають. Я ще травив завжди Ярмоленка і Коноплянку: добре, що Лужний не забігав – він би їм голови відкусив.

А зараз Ярмоленко дає передачі. І гра нормальна. Начебто Ярмоленко ніколи разом з Бутком не грав, але таке відчуття, що вони все життя виступають разом. Так у нас Богдан зараз найкращий гравець у збірній – найнебезпечніший і найактивніший. Ось у чому справа.

Леоненко придумав прізвисько Шевченку і назвав основні проблеми збірної України

А Коноплянка як грав, так і грає. Він любить себе у футболі. Він в рази талановитіший Ярмоленка, у нього швидкість є. Але він що хоче, те й робить, а на його позиції так не можна. На його позиції – ні. Плюс додайте те, що він ще не відбирає м'яч. Женя – хлопець талановитий, просто треба його або перебудовувати, щоб він грав попереду, або я не знаю... Він же сам стверджує: "Я праворуч не можу грати". 21 сторіччя! По телевізору можна навчитися грати! Начебто швидкість є, техніка є, але як він праворуч не може грати – я не розумію", – розповів Леоненко в ефірі радіо "Аристократи".

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу