УКР РУС

Коноплянка: В минулому сезоні мене не чекали в Шальке

4 вересня 2017 Читать на русском

Півзахисник збірної України Євген Коноплянка розповів про своє становище в Шальке.

"Я спілкувався з Тедеско після його призначення, питав його про вимоги, які він висуватиме, про схему та тактику. Він мені відповів, що сам буде підлаштовуватись під гравців, які вже є в Шальке.

Коноплянка пережив трансформацію після розмови з Тедеско, – Бундесліга вражена показниками українця

Зараз в Шальке все у мене йде добре. Сподіваюся, так воно буде і надалі. Тедеско більше спілкується англійською, ніж німецькою, адже бачить, що з 20 осіб у команді 12 розмовляє англійською, всі розуміють цю мову.

"Ярмоленко показав, чому перейшов у Борусію, а Коноплянка запам'ятався розкішним дриблінгом". Німецькі ЗМІ про гру українських легіонерів проти Туреччини

Не знав, що Вайнцирль піде, але був найщасливішим на світі, коли дізнався про це. Напевно, це приємніше, ніж забити гол у фіналі Ліги чемпіонів. Немов заново народився і тільки перейшов в цю команду, а в минулому сезоні мене там не чекали. Знаю, чому це все сталося, але не хочу говорити. Це вже в минулому", – розповів Коноплянка в ефірі програми "Профутбол".

Доменіко Тедеско – несподіваний тренер Шальке, поліглот, який у захваті від трансферу конкурента Коноплянки і був кращим за Нагельсманна