УКР РУС

Коноплянка топитиме "жовту субмарину". Анонс 10 туру Прімери

30 жовтня 2015 Читать на русском

На лідерів очікують легкі прогулянки, а Коноплянка готується до битви туру.

30 жовтня, п'ятниця, 21:30

"Депортіво" - "Атлетіко"

Трансляція на каналі "Футбол 1"

"Матрацники" відстають від "Реала" та "Барселони" на два очки, тож у Ла-Коруньї прагнуть здобути лише перемогу, щоб продовжити боротьбу за чемпіонство. "Депор" не перемагає три матчі поспіль і також налаштований поповнити свою скарбничку балами, щоб не вилетіти із єврокубкової шістки.

31 жовтня, субота, 17:00

"Реал" - "Лас-Пальмас"

Трансляція на каналі "Футбол 2"

Мадридський гранд завдяки кращій різниці м'ячів, ніж у "Барселони", очолює турнірну таблицю і не збирається втрачати свої лідерські позиції. Острів'янам же потрібно вибиратися із зони вильоту.

31 жовтня, субота, 19:15

"Вільяреал" - "Севілья"

Трансляція на каналі "Футбол 2"

На "Ель Мадригалі" відбудеться центральний матч туру. "Вільяреал" іде у таблиці п'ятим, а восьма "Севілья" поступається "жовтій субмарині" п'ятьма балами. Андалусійські ЗМІ сподіваються, що Євген Коноплянка подарує "рохібланкос" такі важливі три очки.

31 жовтня, субота, 19:15

"Валенсія" - "Леванте"

Трансляція на канлі "Футбол 1"

"Месталья" приймає валенсійське дербі. Перемога більше потрібна "жабенятам", які перебувають на останній сходинці. Однак, "кажанам" також не завадять три бали, які можуть повернути їх у зону єврокубків.

31 жовтня, субота, 21:30

"Хетафе" - "Барселона"

Трансляція на каналі "Футбол 1"

Каталонці їдуть на "Колісеум Альфонсо Перес" лише за перемогою, щоб не відпустити у відрив "Реал", який навряд чи матиме проблеми із "Лас Пальмас". "Хетас" же, перебуваючи на 13 місці, мають намір дати бій гранду, щоб не опинитися у мінімальній відстані до зони вильоту.

31 жовтня, субота, 23:05

"Реал Сосьєдад" - "Сельта"

Трансляція на каналі "Футбол 2"

Галісійці, які ще недавно були лідерами Прімери, налаштовані якомога довше нав'язувати "Реалу", "Барсі" та "Атлетіко" боротьбу за титул. Для цього команді Беррісо потрібно перемагати на "Аноеті" підопічних Мойєса, для якого потенційна поразка може стати останньою на посаді наставника сан-себастьянського клубу.

1 листопада, неділя, 13:00

"Ейбар" - "Райо Вальєкано"

Трансляція на каналі "Футбол 2"

Скромні баски продовжують дивувати, посідаючи сьому сходинку. У випадку звитяги "Ейбар" може посунути "Депор" із шостого лігоєвропейського місця. "Райо" ж їде у країну басків за другою перемогою поспіль та бажанням повернутися у першу половину турнірної таблиці.

1 листопада, неділя, 13:00

"Еспаньйол" - "Гранада"

Трансляція на каналі "Футбол 1"

Андалусійці перебувають на передостанньому місці, а тому на "Корнелія Ель Прат" їх влаштує лише перемога. "Папуги" ж  у випадку тріумфу можуть стрибнути з 11 сходинки одразу в зону єврокубків.

1 листопада, неділя, 19:15

"Спортінг" - "Малага"

Команди мають на своєму рахунку однакову кількість очок (9) та є сусідами у турнірній таблиці. Таким чином битва на "Ель Моліньйоні" має важливе стратегічне значення з погляду на боротьбу за виживання.

1 листопада, неділя, 21:30

"Бетіс" - "Атлетік"

Трансляція на каналі "Футбол 2"

Севільці випереджають басків на одне очко, розташувавшись в середині турнірної таблиці. Однак, фаворитом зустрічі є "Атлетік", який не поступається вже чотири тури поспіль.