УКР РУС

Коноплянка: Судді сказали, що будуть нас гнобити через матч з "Волинню"

23 квітня 2014 Читать на русском

Півзахисник " Дніпра" поділився думкою про суддівство в програному матчі з "Чорноморцем", і поміркував про сенс чемпіонату загалом.

"Судді, по-моєму, самі не розуміють, що вони зробили. Так, я розумію, що людина лежала на полі, але суддя нічого не сигналізував і не свиснув, тому атака тривала. Як можна скасувати гол, коли він уже був, коли м'яч вже був у воротах. Суддя не знав куди бігти і що робити. Ну як таке може бути?", - розповів Коноплянка про незарахований гол у ворота "Чорноморця".

"Капітану нашому суддя каже: "Ось так ми вас і будемо судити. Як вам "Волинь" допомогла виграти, так от і ми вас будемо гнобити!" Що це значить? З чого взяли, що "Волинь" нам допомогла? Навіщо таке казати?", - висловився вінгер "Дніпра".

"Розумієте, втрачається сенс гри у футбол. Навіщо тоді взагалі проводити цей чемпіонат? Давайте відразу дамо Кубок "Шахтарю", а ми будемо грати з "Динамо" і "Металістом". Мені здається, так буде справедливіше. Ну не цікаво, правда. Засмучуємося. Плакати хочеться, насправді", - розчаровано повідомив Коноплянка.

"Уявляєте, що у нас кипить в душі? Коли людина свистить кожен момент, вони лежать по дві хвилини, а ми чекаємо, поки їм лід прикладуть. Так, здається, що це моменти хитрості. Можливо, з боку це не так і видно, я хочу сам це ще раз подивитися. Але, правда, заважає дуже сильно, коли людина говорить таке в обличчя", - додав футболіст.

"Я радий, що люди отримують гроші, за те, що нас вони обіграли. Це наша робота. Але навіщо суддям говорити, що ми будемо вас топити? Навіщо? Подивіться на нашого капітана. Він засмучений, у нього ніс внизу, коли суддя таке йому каже в обличчя. Я розчарований", - резюмував Євген Коноплянка.